Aanbod

Aanbod


Yoga

In de lessen Hatha yoga (+) die worden gegeven door Anne staat het contact maken met jezelf centraal.Anne:

"Mijn intentie is om mensen bewust te maken van hun unieke zijn, inzicht geven in zichzelf, in hun handelen en in de processen waarmee ze bezig zijn.

Bewust maken van waaruit ze leven en laten ervaren dat ze van uit hun eigen zijn keuzes mogen maken die bij hun passen"
In lessen die ik geef zullen actieve en passieve houdingen elkaar afwisselen. Het is een rustige les waarbij je stap voor stap wordt meegenomen in de yoga, zodat je kunt ervaren wat een houding met jou doet. Het is een ontspannen les waarbij je je aandacht naar binnen richt en zo kunt bewust kunt voelen.   


Het gaat niet om het perfect uitvoeren van de houding (asana) maar meer om de beleving en het ontdekken wat jou mogelijkheden zijn.

Wat voel je, waar is ruimte, waar niet, geeft de houding je stevigheid, kracht of voel je dat de energie door je lichaam gaat stromen?

Het aanwezig zijn in het hier en nu speelt een centrale rol.

In de lessen is er persoonlijjke aandacht voor jou.


Individuele begeleiding

In de individuele sessie's worden mensen begeleid in persoonlijke groei en ontwikkelingsprocessen zodat ze nieuwe ervaringen op kunnen doen en deze kunnen integreren in hun leven. Er wordt ruimte geboden om hun eigen kracht te ervaren zodat ze vanuit deze kracht

kunnen gaan leven.


Anne:

"Ik wil mensen graag mee geven dat ze er toe doen en dat er in ieder mens een potentiële kracht aanwezig is die ze bewust kunnen gebruiken om te leven wie ze zijn"In een eerste gesprek kun je kennis maken met Anne en Anne met jou. Naar aanleiding van dit gesprek wordt duidelijk welke werkvorm het beste bij je past. Dit gaat altijd in overleg.